De deelnemers en sponsoren van de eerste Skipr Care & Cure Cycle Challenge hebben 4000 euro bijeen gebracht voor de aanschaf van een elektrocar voor cliënten van Siza. Bestuurder Julianne Meijers nam namens Siza een cheque in ontvangst uit handen van Skipr-hoofdredacteur Simon Broersma.

De elektrische wagen met laadbak geeft cliënten met een verstandelijke beperking de mogelijkheid hun werk  beter en met meer plezier te doen. Zo wordt het ophalen van huisvuil op het terrein en het vervoeren van materialen en gereedschappen voor hun werk in de tuin een stuk gemakkelijker. Ook kan de wagen cliënten die moeite hebben met langere afstanden lopen naar hun werkplek brengen. De golfwagen betekent meer gemak en daarmee meer energie en plezier voor het werk, aldus Siza.

De donatie is een blijk van waardering voor de ruimhartige wijze waarop Siza de locatie ’s Koonings-Jagt open heeft gesteld als start-finishlocatie van de eerste Skipr Care & Cure Cycle Challenge.