Team VGZ-1 heeft vrijdag de ploegentijdrit van de tweede Skipr Care & Cure Cycle Challenge, ofwel Skipr 4C, gewonnen. Met een tijd van 5 minuten en 56 seconden versloegen de mannen van VGZ 30 andere wielerteams. Barry Koks was als eerste van zijn ploeg over de streep.

Skipr hield vrijdag voor het tweede opeenvolgende jaar een wielerwedstrijd voor bestuurders, managers en professionals in de zorg. De route ging vanaf ’s Kooningsjaght, een locatie van zorgorganisatie Siza in Arnhem, over de onder wielerliefhebbers bekende Posbank, de wegen rond Arnhem, Rozendaal en Rheden.

Met 31 ploegen van verschillende zorgorganisaties was ook de tweede editie van de Skipr4C wederom een succes. De tweede en derde plaats in de ploegentijdrit gingen naar respectievelijk Antonius Zorggroep Sneek en GGZ Centraal. De winnaar van de eerste editie van de Skipr4C in 2016 St Jansdal greep met een vierde plek net naast de ereplaatsen.

De volledige uitslag vindt u hier.