Skipr heeft op 1 mei 2018 de inschrijving van de derde editie van de Skipr Care & Cure Cycle Challenge (Skipr4C) geopend. De Skipr4C wordt dit jaar verreden op 7 september en voert wederom over de zuidelijke Veluwe, met de Posbank als hart van de tocht.

Met 31 ploegen van verschillende zorgorganisaties was de tweede editie van de Skipr4C een groot succes. Het onderdeel ploegentijdrit werd vorig jaar gewonnen door Team VGZ-1, gevolgd door respectievelijk Antonius Zorggroep Sneek en GGZ Centraal.

Traditiegetrouw is de Skipr4C opgebouwd uit drie elementen, te weten peloton-tocht, ploegentijdrit en een uitgepijlde route van respectievelijk 65, 95 of 125 kilometer. Vanzelfsprekend is de dag weer geheel verzorgd. Dit betekent ontbijt voor vertrek, een mooie lunch onderweg en een pastamaaltijd op de start-finishlocatie als afsluiting.

Start en finish worden opgeluisterd door bijzondere gasten. Zo waren bij de eerste twee edities onder anderen oud-renners Maarten Ducrot, Gert Jakobs  en Chantal Beltman als ook ex-sprintbondscoach René Wolff te gast. Ook dit jaar is Siza bereid gevonden om als gastheer op te treden en de locatie ’s Koonings Jaght als start en finishlocatie open te stellen.

Informatie

Op de speciale event-website www.skipr4c.nl volgt de komende weken meer informatie, zoals de precieze routes, bekendmaking van het goede doel waar de deelnemers aan de Skipr4C voor zullen rijden en de gasten voor de mini-talkshow tijdens de uitreiking van de Skipr4C-trui aan de winnaar van de tijdrit.

Deelname

De Skipr4C staat open voor professionals, managers en bestuurders van zorgorganisaties die als team van vijf tot maximaal tien personen de kleuren van hun organisatie willen verdedigen. Om de koers veilig te houden mikt de organisatie op maximaal 300 tot 350 deelnemers. Dit betekent dat het aantal inschrijvingen beperkt is, dus wees  er op tijd bij. Fietsliefhebbers die er niet in slagen een volledig team op de been te brengen en toch willen meedoen, kunnen worden ingedeeld in één van de gastenteams.

Wilt u zeker zijn van deelname met uw team of individueel? Schrijf u dan nu in >>>