Zonder de hulp van onze sponsoren is het niet mogelijk om de Skipr4C te organiseren. Op deze pagina vindt u alle sponsoren terug die we in 2018 mochten verwelkomen. Binnenkort zal deze pagina worden gebruikt voor de sponsoren van 2019. Heeft u interesse in sponsoring van de Skipr4C? Neem voor de mogelijkheden contact op met:

Mark van der Kooij, Salesmanager
Tel 06 4220 4231 | mark.vanderkooij@bsl.nl

Sponsoren

Novo Nordisk

Novo Nordisk is ook weer van de partij als sponsor van de Skipr4C. Novo Nordisk een internationaal bedrijf met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van diabeteszorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Het bedrijf heeft een groot aanbod van innovatieve geneesmiddelen, geavanceerde toedieningssystemen en diensten om de zorg en behandeling van mensen met diabetes te optimaliseren. Bovendien is Novo Nordisk toonaangevend op het gebied van stollingsstoornissen, groeihormoontherapie en hormonale substitutietherapie.

Novo Nordisk heeft zo’n 41.000 medewerkers in dienst in 75 landen en is vertegenwoordigd in meer dan 180 landen.

Ga naar de website van Novo Nordisk >>>

VMware

VMware is voor de tweede keer van de partij als sponsor van de Skipr4C. Zij fietsen niet alleen, maar nemen ook een ware oud-prof mee naar de dag in de vorm van Gert Jakobs.

VMWare versnelt digitale transformatie met software die de basis van computing en de mobiele gebruikerservaring volledig vernieuwt.

Ga naar de website van VMware >>>

Logex

Logex  rijd dit jaar ook mee met de Skipr4C .

Betere en betaalbare zorg, gedreven door data

Wij zijn optimistisch over de zorg. Betere en betaalbare zorg, dat is onze missie. Wij maken op basis van data en technologie doortastende analyses voor beter inzicht in de performance van uw zorginstelling. Daarmee helpen wij u bij het nemen van de juiste, objectieve beslissingen.

Ga naar de website van Loyalis >>>