Sponsoren

/Sponsoren
Sponsoren 2018-09-25T16:20:51+00:00

Zonder de hulp van een aantal sponsoren is het niet mogelijk om de Skipr4C te organiseren. Op deze pagina vindt u alle sponsoren terug die voor 2018 hun medewerking hebben toegezegd. Heeft u vragen over sponsoring van de Skipr4C? Neem voor de verschillende mogelijkheden contact op met:

Richard Arnoldus, Sr. accountmanager
r.arnoldus@bsl.nl
030-638 39 37/06-27 18 94 42

Jacqueline Stoutjesdijk, Teamleider sales
j.stoutjesdijk@bsl.nl
030-638 52 29/06-24 83 74 27

Sponsoren

De Jaarbeurs

De Jaarbeurs is voor het tweede jaar op rij sponsor van de Skipr4C. Met zowel grote zorgbeurzen (Zorg & ICT en Zorgtotaal) als een grote fietsbeurs (Bikemotion) is de Jaarbeurs een perfecte partner om de Skipr Care & Cure Cycle Challenge mogelijk te maken.

De Jaarbeurs bestaat uit een Hallencomplex, een Congres- en vergadercentrum en Media Plaza. Op jaarbasis worden er 33 vakbeurzen en 64 publieksbeurzen georganiseerd. In totaal vonden in 2016 ruim 6700 congressen en vergaderingen plaats in de Jaarbeurs.
Ga naar de website van De Jaarbeurs >>>

Public Search

Public Search is dit jaar voor het eerst sponsor van de Skipr4C. Bij Public Search staan de finance professionals centraal. Public Search faciliteert zowel de freelancers als de consultants die zij detacheert maximaal. Hierdoor kunnen zij het beste uit zichzelf halen en optimaal presteren bij de opdrachtgevers.

Ga naar de website van Public Search >>>

Albert Heijn zakelijk

Albert Heijn is dit jaar voor het eerst sponsor van de Skipr4C. AH neemt dit jaar het ontbijt en de lunch voor haar rekening.

Ga naar de website van Albert Heijn zakelijk >>>

Novo Nordisk

Novo Nordisk is ook weer van de partij als sponsor van de Skipr4C. Novo Nordisk een internationaal bedrijf met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van diabeteszorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Het bedrijf heeft een groot aanbod van innovatieve geneesmiddelen, geavanceerde toedieningssystemen en diensten om de zorg en behandeling van mensen met diabetes te optimaliseren. Bovendien is Novo Nordisk toonaangevend op het gebied van stollingsstoornissen, groeihormoontherapie en hormonale substitutietherapie.

Novo Nordisk heeft zo’n 41.000 medewerkers in dienst in 75 landen en is vertegenwoordigd in meer dan 180 landen.

Ga naar de website van Novo Nordisk >>>

VMware

VMware is voor de tweede keer van de partij als sponsor van de Skipr4C. Zij fietsen niet alleen, maar nemen ook een ware oud-prof mee naar de dag in de vorm van Gert Jakobs.

VMWare versnelt digitale transformatie met software die de basis van computing en de mobiele gebruikerservaring volledig vernieuwt.

Ga naar de website van VMware >>>

Loyalis

Loyalis is dit jaar voor het eerst sponsor van de Skipr4C .

Ga naar de website van Loyalis >>>

Logex

Logex  rijd dit jaar ook mee met de Skipr4C .

Betere en betaalbare zorg, gedreven door data

Wij zijn optimistisch over de zorg. Betere en betaalbare zorg, dat is onze missie. Wij maken op basis van data en technologie doortastende analyses voor beter inzicht in de performance van uw zorginstelling. Daarmee helpen wij u bij het nemen van de juiste, objectieve beslissingen.

Ga naar de website van Loyalis >>>