Sponsoren

/Sponsoren
Sponsoren 2018-04-25T16:11:13+00:00

Zonder de hulp van een aantal sponsoren is het niet mogelijk om de Skipr4C te organiseren. Op deze pagina vindt u alle sponsoren terug die voor 2017 hun medewerking hebben toegezegd. Heeft u vragen over sponsoring van de Skipr4C? Neem voor de verschillende mogelijkheden contact op met:

Richard Arnoldus, Sr. accountmanager
r.arnoldus@bsl.nl
030-638 39 37/06-27 18 94 42

Jacqueline Stoutjesdijk, Teamleider sales
j.stoutjesdijk@bsl.nl
030-638 52 29/06-24 83 74 27

Sponsoren

De Jaarbeurs

De Jaarbeurs is voor het tweede jaar op rij sponsor van de Skipr4C. Met zowel grote zorgbeurzen (Zorg & ICT en Zorgtotaal) als een grote fietsbeurs (Bikemotion) is de Jaarbeurs een perfecte partner om de Skipr Care & Cure Cycle Challenge mogelijk te maken.

De Jaarbeurs bestaat uit een Hallencomplex, een Congres- en vergadercentrum en Media Plaza. Op jaarbasis worden er 33 vakbeurzen en 64 publieksbeurzen georganiseerd. In totaal vonden in 2016 ruim 6700 congressen en vergaderingen plaats in de Jaarbeurs.
Ga naar de website van De Jaarbeurs >>>

Albron

Albron verzorgt ook dit jaar weer de uitgebreide lunch tijdens de Skipr4C. Een goede match, want Albron verzorgt bij verschillende zorgorganisaties het eten en drinken. Zorginstellingen maken de laatste jaren belangrijke slagen in kwaliteit. Die raken patiënten/bewoners, bezoekers en medewerkers. Het aanbod van eten en drinken krijgt daar meer aandacht door. Dat aanbod is ook juist voor die drie groepen relevant: de rol van voeding bij het herstel van patiënten en bewoners, de beleving van bezoekers en de vitaliteit van medewerkers.

Albron is sinds oktober 2016 verbonden met Facilicom. Facilicom Group is als grote, van origine Nederlandse facilitaire totaaldienstverlener actief in vestigingen in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Facilicom biedt werkgelegenheid aan ruim 28.000 medewerkers met een omzet van ca. 1,2 miljard. Facilicom is onder meer actief in de branches schoonhouden, beveiliging, bedrijfscatering, facilitair management, bouw en installatie, horecadiensten en zorg & welzijn.
Ga naar de website van Albron >>>

Public Search

Public Search is dit jaar voor het eerst sponsor van de Skipr4C. Bij Public Search staan de finance professionals centraal. Public Search faciliteert zowel de freelancers als de consultants die zij detacheert maximaal. Hierdoor kunnen zij het beste uit zichzelf halen en optimaal presteren bij de opdrachtgevers.

Ga naar de website van Public Search >>>

Novo Nordisk

Novo Nordisk is ook weer van de partij als sponsor van de Skipr4C. Novo Nordisk een internationaal bedrijf met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van diabeteszorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Het bedrijf heeft een groot aanbod van innovatieve geneesmiddelen, geavanceerde toedieningssystemen en diensten om de zorg en behandeling van mensen met diabetes te optimaliseren. Bovendien is Novo Nordisk toonaangevend op het gebied van stollingsstoornissen, groeihormoontherapie en hormonale substitutietherapie.

Novo Nordisk heeft zo’n 41.000 medewerkers in dienst in 75 landen en is vertegenwoordigd in meer dan 180 landen.

Ga naar de website van Novo Nordisk >>>

FWG

FWG Progressional People doet dit jaar voor het eerst mee met de Skipr4C. FWG Progressional People is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg. FWG helpt zorgorganisaties te reageren op transities en te anticiperen op de toekomst. Deze toekomst hebben zij scherp in beeld door continue onderzoek naar ontwikkelingen in de sector, die ze weten te vertalen naar de gevolgen voor werkprocessen, functies én mensen.

Daarnaast ondersteunt FWG Progressional People zorgorganisaties bij het bepalen van strategische keuzes, organisatie-ontwerp en de ontwikkeling van medewerkers.

Maarten Ducrot, voormalig profwielrenner en tegenwoordig actief als organisatieadviseur, werkt samen met de deskundigen van FWG Progressional People voor diverse zorgorganisaties om transities te begeleiden.

Voorafgaand aan Skipr4C 2017 zal Maarten de deelnemers voorzien van een enthousiasmerende peptalk met ‘tips & tricks’ voor een succesvolle tour!

Ga naar de website van FWG Progressional People >>>