Zonder de hulp van onze sponsoren is het niet mogelijk om de Skipr4C te organiseren. Op deze pagina vindt u de sponsoren die we in 2019 mochten verwelkomen. Heeft u interesse in sponsoring van de Skipr4C? Neem voor de mogelijkheden contact op met:

Mark van der Kooij, Salesmanager
Tel 06 42 20 42 31 | mark.vanderkooij@bsl.nl

Sponsoren

AFAS

AFAS

AFAS is platinum sponsor van Skipr4C

Ben je werkzaam in zorg en welzijn? Dan werk je daar om iets te betekenen voor mensen, niet voor administratieve processen. Met onze software automatiseer je dan ook jouw volledige bedrijfsvoering.

Goede bedrijfsvoering is dan ook van cruciaal belang om weer te kunnen focussen op waar het om draait in de zorg: de zorgvrager. Met onze software voor zorg en welzijn automatiseer je jouw volledige bedrijfsvoering met één applicatie. Van HR tot financieel inclusief inkoop.

Ga naar de website van AFAS >>>

Novo

Novo Nordisk

Novo Nordisk is ook weer van de partij als sponsor van de Skipr4C. Novo Nordisk een internationaal bedrijf met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van diabeteszorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Het bedrijf heeft een groot aanbod van innovatieve geneesmiddelen, geavanceerde toedieningssystemen en diensten om de zorg en behandeling van mensen met diabetes te optimaliseren. Bovendien is Novo Nordisk toonaangevend op het gebied van stollingsstoornissen, groeihormoontherapie en hormonale substitutietherapie.

Novo Nordisk heeft zo’n 41.000 medewerkers in dienst in 75 landen en is vertegenwoordigd in meer dan 180 landen.

Ga naar de website van Novo Nordisk >>>

VMware

VMware is voor de tweede keer van de partij als sponsor van de Skipr4C. Zij fietsen niet alleen, maar nemen ook een ware oud-prof mee naar de dag in de vorm van Gert Jakobs.

VMWare versnelt digitale transformatie met software die de basis van computing en de mobiele gebruikerservaring volledig vernieuwt.

Ga naar de website van VMware >>>

Logex

Logex rijdt dit jaar ook mee met de Skipr4C .

Betere en betaalbare zorg, gedreven door data

Wij zijn optimistisch over de zorg. Betere en betaalbare zorg, dat is onze missie. Wij maken op basis van data en technologie doortastende analyses voor beter inzicht in de performance van uw zorginstelling. Daarmee helpen wij u bij het nemen van de juiste, objectieve beslissingen.

Ga naar de website van Logex >>>

Avinty

Avinty

Avinty helpt zorgprofessionals de zorg te verbeteren door software oplossingen te leveren die precies aansluiten bij jouw vakgebied.

Door samen te werken willen we de best mogelijke software maken voor jou, de zorgprofessional.
Een applicatie die naadloos aansluit bij je vakgebied en waarmee je gemakkelijk en prettig kunt werken. Een systeem dat je van informatie voorziet en waarmee je de behandeling van je cliënt kunt optimaliseren.

Kortom, software die optimaal met je meedenkt.

Ga naar de website van Avinty >>>

welling

Welling catering

Al ruim 100 jaar houdt de familie Welling zich bezig met gezond en lekker eten, wij zetten deze traditie als 4e generatie met passie voort in de moderne keuken. Vroeger waren wij trendsetter met maaltijden en gebraden producten vanuit onze slagerijen in Arnhem, tegenwoordig proberen wij in te spelen op de moderne gast en die te voorzien van alle gemakken die wij als cateraar kunnen bieden.

Alles onder 1 dak, dat is onze visie!

Vanuit onze locatie aan de Ratio 25 te Duiven verzorgen wij dagelijks van 5 tot 2000 gasten de catering, van ontbijtsessies, lunch & brunch tot walking dinners met dranken en bediening, altijd vers vanuit eigen keuken geproduceerd. Tevens hebben wij een grote mogelijkheid aan partymaterialen die wij dagelijks in de omgeving bezorgen.

Meer informatie op www.wellingcatering.nl